Kërmilli kullë

  Kafshë


Kërmilli kullë

EMRI LATINISHT

Turritella communis

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Turritella communis Turmschnecke by Manfred Heyde – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Turritella_communis_Turmschnecke.jpg#/media/File:Turritella_communis_Turmschnecke.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli kullë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-kull%c3%ab
"Kërmilli kullë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018