Kërmilli mëshikëz me majë

  Kafshë


Kërmilli mëshikëz me majë

EMRI LATINISHT

Physella acuta

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Physella acuta 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Physella_acuta_01.JPG#/media/File:Physella_acuta_01.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli mëshikëz me majë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-m%c3%abshik%c3%abz-me-maj%c3%ab
"Kërmilli mëshikëz me majë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018