Kërmilli makaron

  Kafshë


Kërmilli makaron

EMRI LATINISHT

Eobania vermiculata

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Eobania vermiculata 0111 by tato grasso – Own work (personal work). Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Eobania_vermiculata_0111.JPG#/media/File:Eobania_vermiculata_0111.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli makaron":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-makaron
"Kërmilli makaron," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018