Kërmilli me kërthizë mijëpikësh

  Kafshë


Kërmilli me kërthizë mijëpikësh

EMRI LATINISHT

Naticarius stercusmuscarum

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Naticidae – Natica stercusmuscarum by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Naticidae_-_Natica_stercusmuscarum.JPG#/media/File:Naticidae_-_Natica_stercusmuscarum.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli me kërthizë mijëpikësh":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-me-k%c3%abrthiz%c3%ab-mij%c3%abpik%c3%absh
"Kërmilli me kërthizë mijëpikësh," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018