Kërmilli zile me gunga

  Kafshë


Kërmilli zile me gunga

EMRI LATINISHT

Galeodea echinophora

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Cassidae – Galeodea echinophora by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cassidae_-_Galeodea_echinophora.JPG#/media/File:Cassidae_-_Galeodea_echinophora.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërmilli zile me gunga":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrmilli-zile-me-gunga
"Kërmilli zile me gunga," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018