Kërpngrënesi

  Kafshë


Kërpngrënesi

EMRI LATINISHT

Carduelis cannabina

Emërtime të tjera:
⦁ gardalina e kërpit

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Linotte mélodieuse by Pierre Dalous – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Linotte_m%C3%A9lodieuse.jpg#/media/File:Linotte_m%C3%A9lodieuse.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kërpngrënesi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/k%c3%abrpngr%c3%abnesi
"Kërpngrënesi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018