Kali i detit turigjatë

  Kafshë


Kali i detit turigjatë

EMRI LATINISHT

Hippocampus ramulosus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ LongSnoutedSeahorse1600ppx by FASTILY (TALK) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:LongSnoutedSeahorse1600ppx.jpg#/media/File:LongSnoutedSeahorse1600ppx.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kali i detit turigjatë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/kali-i-detit-turigjat%c3%ab
"Kali i detit turigjatë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018