Kali i qyqes

  Kafshë


Kali i qyqes

EMRI LATINISHT

Neophron percnopterus

Emërtime të tjera:
⦁ kobëza qyqe
⦁ kobëza e bardhë
⦁ mertiçi

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Dezidor (Own work) [CC BY 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0)], via Wikimedia Commons


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kali i qyqes":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/kali-i-qyqes
"Kali i qyqes," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018