Kalyqja

  Kafshë


Kalyqja

EMRI LATINISHT

Saperda punctata

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Cerambycidae – Saperda punctata by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cerambycidae_-_Saperda_punctata.JPG#/media/File:Cerambycidae_-_Saperda_punctata.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kalyqja":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/kalyqja
"Kalyqja," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018