Kantari

  Kafshë


Kantari

EMRI LATINISHT

Spondyliosoma cantharus

Emërtime të tjera:
⦁ spalcë e zeshkët

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Spondyliosoma cantharus by Gronk – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Spondyliosoma_cantharus.jpg#/media/File:Spondyliosoma_cantharus.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kantari":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/kantari
"Kantari," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018