Karabullaku i deti

  Kafshë


Karabullaku i deti

EMRI LATINISHT

Phalacrocorax carbo

Emërtime të tjera:
⦁ vrançi i madh
⦁ korb uji

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Great cormorant by Andreas Trepte – Own work. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Great_cormorant.jpg#/media/File:Great_cormorant.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Karabullaku i deti":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/karabullaku-i-deti
"Karabullaku i deti," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018