Karabullaku i vogël

  Kafshë


Karabullaku i vogël

EMRI LATINISHT

Phalacrocorax pygmaeus

Emërtime të tjera:
⦁ vrançi i vogël

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ 3 Küçük karabatak – 3 Martı by Zeynel Cebeci – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:3_K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk_karabatak_-_3_Mart%C4%B1.jpg#/media/File:3_K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk_karabatak_-_3_Mart%C4%B1.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Karabullaku i vogël":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/karabullaku-i-vog%c3%abl
"Karabullaku i vogël," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018