Karkalec deti i kafenjtë

  Kafshë


Karkalec deti i kafenjtë

EMRI LATINISHT

Crangon crangon

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Crangon crangon (dorsal) by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Crangon_crangon_(dorsal).jpg#/media/File:Crangon_crangon_(dorsal).jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Karkalec deti i kafenjtë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/karkalec-deti-i-kafenjt%c3%ab
"Karkalec deti i kafenjtë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018