Karkaleci antenëgjatë lythor

  Kafshë


Karkaleci antenëgjatë lythor

EMRI LATINISHT

Decticus verrucivorus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Decticus verrucivorus f 2009 08190379 by G.-U. Tolkiehn – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Decticus_verrucivorus_f_2009_08190379.jpg#/media/File:Decticus_verrucivorus_f_2009_08190379.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Karkaleci antenëgjatë lythor":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/karkaleci-anten%c3%abgjat%c3%ab-lythor
"Karkaleci antenëgjatë lythor," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018