Karkaleci i zi

  Kafshë


Karkaleci i zi

EMRI LATINISHT

Psophus stridulus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ IKAl 20100801 Psophus stridulus by IKAl – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:IKAl_20100801_Psophus_stridulus.jpg#/media/File:IKAl_20100801_Psophus_stridulus.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Karkaleci i zi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/karkaleci-i-zi
"Karkaleci i zi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018