Karkaleci italian

  Kafshë


Karkaleci italian

EMRI LATINISHT

Calliptamus italicus

Emërtime të tjera:
⦁ çikrra italiane
⦁ kacaleti italian
⦁ kacaleci italian

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Calliptamus italicus (2004-08-08) by ©entomart. Licensed under Attribution via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Calliptamus_italicus_(2004-08-08).jpg#/media/File:Calliptamus_italicus_(2004-08-08).jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Karkaleci italian":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/karkaleci-italian
"Karkaleci italian," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018