Karkaleci këmbëgjatë

  Kafshë


Karkaleci këmbëgjatë

EMRI LATINISHT

Acrotylus longipes

Emërtime të tjera:
⦁ karkaleci krahëverdhë i ranishteve

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Acrotylus longipes female by ChriKo. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Acrotylus_longipes_female.jpg#/media/File:Acrotylus_longipes_female.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Karkaleci këmbëgjatë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/karkaleci-k%c3%abmb%c3%abgjat%c3%ab
"Karkaleci këmbëgjatë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018