Karkaleci krahëkaltër

  Kafshë


Karkaleci krahëkaltër

EMRI LATINISHT

Oedipoda caerulescens

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Oedipoda caerulescens MHNT by Didier Descouens – Own work. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Oedipoda_caerulescens_MHNT.jpg#/media/File:Oedipoda_caerulescens_MHNT.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Karkaleci krahëkaltër":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/karkaleci-krah%c3%abkalt%c3%abr
"Karkaleci krahëkaltër," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018