Karkaleci krahëkaltërt i ranishteve

  Kafshë


Karkaleci krahëkaltërt i ranishteve

EMRI LATINISHT

Sphingonotus coerulans

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Andreas Eichler, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=44094274


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Karkaleci krahëkaltërt i ranishteve":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/karkaleci-krah%c3%abkalt%c3%abrt-i-ranishteve
"Karkaleci krahëkaltërt i ranishteve," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018