Karkaleci shumëngjyrësh

  Kafshë


Karkaleci shumëngjyrësh

EMRI LATINISHT

Arcyptera fusca

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Arcyptera fusca male (3786989466) by Gilles San Martin from Namur, Belgium – Arcyptera fusca maleUploaded by Jacopo Werther. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Arcyptera_fusca_male_(3786989466).jpg#/media/File:Arcyptera_fusca_male_(3786989466).jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Karkaleci shumëngjyrësh":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/karkaleci-shum%c3%abngjyr%c3%absh
"Karkaleci shumëngjyrësh," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018