Kerni me dhëmbë

  Kafshë


Kerni me dhëmbë

EMRI LATINISHT

Epinephelus caninus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By José de la Cámara – http://www.fishbase.org/photos/PicturesSummary.php?StartRow=1&ID=9217&what=species&TotRec=5, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=24358916


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kerni me dhëmbë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/kerni-me-dh%c3%abmb%c3%ab
"Kerni me dhëmbë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018