Ketri

  Kafshë


Ketri

EMRI LATINISHT

Sciurus vulgaris

Emërtime të tjera:
⦁ lëkitra

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Sciurus vulgaris. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sciurus_vulgaris.jpg#/media/File:Sciurus_vulgaris.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Ketri":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/ketri
"Ketri," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018