Kocja

  Kafshë


Kocja

EMRI LATINISHT

Sparus aurata

Emërtime të tjera:
⦁ ullorja
⦁ spari kokëpraruar

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ SardinianFish by David Blaikie – originally posted to Flickr as SardinianFish. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:SardinianFish.jpg#/media/File:SardinianFish.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kocja":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/kocja
"Kocja," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018