Koni mesdhetar

  Kafshë


Koni mesdhetar

EMRI LATINISHT

Conus mediterraneus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Lautoconus ventricosus 01 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lautoconus_ventricosus_01.JPG#/media/File:Lautoconus_ventricosus_01.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Koni mesdhetar":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/koni-mesdhetar
"Koni mesdhetar," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018