Kopra

  Bimë


Kopra

EMRI LATINISHT
Anethum graveolens

Emërtime të tjera
● anetë me erë të rëndë
● moreja
● neterz
● netërza e rëndomtë

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Krapai001 by Hugo.arg at the Samogitian language Wikipedia. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Krapai001.JPG#/media/File:Krapai001.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Kopra":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/kopra
"Kopra," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018