Korani

  Kafshë


Korani

EMRI LATINISHT

Salmo letnica

Emërtime të tjera:
⦁ korani (mashkulli)
⦁ lenica (femra)
⦁ mruna
⦁ trofta e Ohrit
⦁ kraponikja (koran i madh)

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Albinfo (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], via Wikimedia Commons


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Korani":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/korani
"Korani," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018