Korbi i zi

  Kafshë


Korbi i zi

EMRI LATINISHT

Sciaena umbra

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Sciaena umbra 01 by Albert kok – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sciaena_umbra_01.jpg#/media/File:Sciaena_umbra_01.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Korbi i zi":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/korbi-i-zi
"Korbi i zi," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018