Korbi sqepbardhë

  Kafshë


Korbi sqepbardhë

EMRI LATINISHT

Corvus frugilegus

Emërtime të tjera:
⦁ korbi i vogël

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Rook Corvus frugilegus by DickDaniels (http://carolinabirds.org/) – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rook_Corvus_frugilegus.jpg#/media/File:Rook_Corvus_frugilegus.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Korbi sqepbardhë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/korbi-sqepbardh%c3%ab
"Korbi sqepbardhë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018