Krahëthati

  Kafshë


Krahëthati

EMRI LATINISHT

Falco peregrinus

Emërtime të tjera:
⦁ krahathata
⦁ krahathadra

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Falco peregrinus nest USFWS. Licensed under Public Domain via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Falco_peregrinus_nest_USFWS.jpg#/media/File:Falco_peregrinus_nest_USFWS.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Krahëthati":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/krah%c3%abthati
"Krahëthati," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018