Lajmëtari i vogël i fortunes

  Kafshë


Lajmëtari i vogël i fortunes

EMRI LATINISHT

Puffinus yelkouan

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Ma – Puffinus yelkouan by Emőke Dénes – kindly granted by the author. Licensed under CC BY-SA 2.5 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Ma_-_Puffinus_yelkouan.jpg#/media/File:Ma_-_Puffinus_yelkouan.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Lajmëtari i vogël i fortunes":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/lajm%c3%abtari-i-vog%c3%abl-i-fortunes
"Lajmëtari i vogël i fortunes," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018