Lakuriqi hundëpatkua i Mesdheut

  Kafshë


Lakuriqi hundëpatkua i Mesdheut

EMRI LATINISHT

Rhinolophus euryale

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Rhinolophus euryale-cropped by Carlosblh – Own work. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Rhinolophus_euryale-cropped.jpg#/media/File:Rhinolophus_euryale-cropped.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Lakuriqi hundëpatkua i Mesdheut":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/lakuriqi-hund%c3%abpatkua-i-mesdheut
"Lakuriqi hundëpatkua i Mesdheut," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018