Lakuriqi i natës austriak

  Kafshë


Lakuriqi i natës austriak

EMRI LATINISHT

Plecotus austriacus

Emërtime të tjera:
⦁ lakuriqi i natës veshgjatë i hirtë

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Plecotus austriacus by Jasja Dekker – originally posted to Flickr as Plecotus austriacus. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Plecotus_austriacus.jpg#/media/File:Plecotus_austriacus.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Lakuriqi i natës austriak":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-austriak
"Lakuriqi i natës austriak," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018