Lakuriqi i natës i Daubentonit

  Kafshë


Lakuriqi i natës i Daubentonit

EMRI LATINISHT

Myotis daubentonii

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Myotis daubentoni01 by Gilles San Martin from Namur, Belgium – Myotis daubentoni. Licensed under CC BY-SA 2.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Myotis_daubentoni01.jpg#/media/File:Myotis_daubentoni01.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Lakuriqi i natës i Daubentonit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/lakuriqi-i-nat%c3%abs-i-daubentonit
"Lakuriqi i natës i Daubentonit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018