Larushëza

  Kafshë


Larushëza

EMRI LATINISHT

Calandrella brachydactyla

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Alondra by Juan Lacruz – A feltöltő saját munkája. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Alondra.jpg#/media/File:Alondra.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Larushëza":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/larush%c3%abza
"Larushëza," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018