Larushi i madh i përhimtë

  Kafshë


Larushi i madh i përhimtë

EMRI LATINISHT

Lanius excubitor

Emërtime të tjera:
⦁ laramani i madh
⦁ larashi i madh i përhimtë
⦁ çajma e madhe

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Lanius excubitor am by Artur Mikołajewski – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lanius_excubitor_am.jpg#/media/File:Lanius_excubitor_am.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Larushi i madh i përhimtë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/larushi-i-madh-i-p%c3%abrhimt%c3%ab
"Larushi i madh i përhimtë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018