Ligaveci i verdhë

  Kafshë


Ligaveci i verdhë

EMRI LATINISHT

Limax flavus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Salyangoz by I, Maderibeyza. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Salyangoz.JPG#/media/File:Salyangoz.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Ligaveci i verdhë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/ligaveci-i-verdh%c3%ab
"Ligaveci i verdhë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018