Lojba

  Kafshë


Lojba

EMRI LATINISHT

Lichia amia

Emërtime të tjera:
⦁ lica
⦁ glica

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Lichia amia Minorca 01 by Roberto Pillon – http://fishbase.us/photos/thumbnailssummary.php?ID=692#. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lichia_amia_Minorca_01.jpg#/media/File:Lichia_amia_Minorca_01.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Lojba":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/lojba
"Lojba," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018