Lule egjre

  Bimë


Lule egjre

EMRI LATINISHT
Lolium temulentum

Emërtime të tjera

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Lolium temulentum 002 by H. Zell – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Lolium_temulentum_002.JPG#/media/File:Lolium_temulentum_002.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Lule egjre":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/lule-egjre
"Lule egjre," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018