Mëlyshi i Prespës

  Kafshë


Mëlyshi i Prespës

EMRI LATINISHT

Squalius prespensis

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ From Kottelat M. and J. Freyhof 2007. Handbook of European freshwater fishes. Kottelat, Cornol, Switzerland and Freyof, Berlin, Germany (modified).


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Mëlyshi i Prespës":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/m%c3%ablyshi-i-presp%c3%abs
"Mëlyshi i Prespës," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018