Mace deti

  Kafshë


Mace deti

EMRI LATINISHT

Scyliorhinus canicula

Emërtime të tjera:
⦁ Mica e detit
⦁ mice me pika

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Scyliorhinus canicula by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Scyliorhinus_canicula.jpg#/media/File:Scyliorhinus_canicula.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Mace deti":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/mace-deti
"Mace deti," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018