Manxurana

  Bimë


Manxurana

EMRI LATINISHT
Origanum majorana

Emërtime të tjera
● rigon
● manxuranë
● rigon i bardhë
● nazarane
● zaranë

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Starr 080716-9449 Origanum majorana by Forest & Kim Starr. Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Starr_080716-9449_Origanum_majorana.jpg#/media/File:Starr_080716-9449_Origanum_majorana.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Manxurana":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/manxurana
"Manxurana," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018