Matergona

  Bimë


Matergona

EMRI LATINISHT
Hyoscyamus niger

Emërtime të tjera
● matergona e zezë
● bar i trashë
● kruspullaku

Burime, referenca dhe shënime:
Bimët
Fotografia
✤ Hyoscyamus niger W by Fornax – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Hyoscyamus_niger_W.jpg#/media/File:Hyoscyamus_niger_W.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Matergona":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/matergona
"Matergona," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018