Medaljoni dardhor

  Kafshë


Medaljoni dardhor

EMRI LATINISHT

Zonaria pyrum

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Cypraeidae – Zonaria pyrum – Sicily-2 by Hectonichus – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cypraeidae_-_Zonaria_pyrum_-_Sicily-2.JPG#/media/File:Cypraeidae_-_Zonaria_pyrum_-_Sicily-2.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Medaljoni dardhor":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/medaljoni-dardhor
"Medaljoni dardhor," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018