Melanura

  Kafshë


Melanura

EMRI LATINISHT

Oblada melanura

Emërtime të tjera:
⦁ spalca shalëzezë
⦁ uklata

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Capo Gallo Oblada melanura by Alberto Romeoalbertoromeo@neomedia.ithttp://www.romeofotosub.it – Own work (personal work). Licensed under CC BY 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Capo_Gallo_Oblada_melanura.jpg#/media/File:Capo_Gallo_Oblada_melanura.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Melanura":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/melanura
"Melanura," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018