Merimangë deti e Gibit

  Kafshë


Merimangë deti e Gibit

EMRI LATINISHT

Pisa armata

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Ernst Haeckel – This file was derived from: Haeckel Decapoda.jpg:, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=18093456


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Merimangë deti e Gibit":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/merimang%c3%ab-deti-e-gibit
"Merimangë deti e Gibit," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018