Midhja buzësharrë

  Kafshë


Midhja buzësharrë

EMRI LATINISHT

Donax trunculus

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Tellines – Donax trunculus – nord Finistère – 003 by Thesupermat – Own work. Licensed under GFDL via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Tellines_-_Donax_trunculus_-_nord_Finist%C3%A8re_-_003.JPG#/media/File:Tellines_-_Donax_trunculus_-_nord_Finist%C3%A8re_-_003.JPG


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Midhja buzësharrë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/midhja-buz%c3%absharr%c3%ab
"Midhja buzësharrë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018