Midhja lugë

  Kafshë


Midhja lugë

EMRI LATINISHT

Mactra corallina

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Mactra stultorum by © Hans Hillewaert. Licensed under CC BY-SA 4.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mactra_stultorum.jpg#/media/File:Mactra_stultorum.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Midhja lugë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/midhja-lug%c3%ab
"Midhja lugë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018