Milingona e zezë

  Kafshë


Milingona e zezë

EMRI LATINISHT

Messor structor

Emërtime të tjera:
⦁ thnegla e zezë
⦁ miza e dheut e zezë

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Messor structor ANTWEB1008070 profile by Elham Kashani – http://www.antweb.org/bigPicture.do?name=antweb1008070&shot=p&number=1. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Messor_structor_ANTWEB1008070_profile.jpg#/media/File:Messor_structor_ANTWEB1008070_profile.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Milingona e zezë":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/milingona-e-zez%c3%ab
"Milingona e zezë," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018