Milingona kadife

  Kafshë


Milingona kadife

EMRI LATINISHT

Mutilla europaea

Emërtime të tjera:

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ By Hectonichus (Own work) [CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0) or GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html)], via Wikimedia Commons


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Milingona kadife":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/milingona-kadife
"Milingona kadife," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018