Milingona qimekuqe

  Kafshë


Milingona qimekuqe

EMRI LATINISHT

Formica rufibarbis

Emërtime të tjera:
⦁ thnegla qimekuqe
⦁ kacagjeli qimekuq
⦁ dheuli qimekuq

Burime, referenca dhe shënime:
Kafshët
Fotografia
✤ Formica rufibarbis queen 2 lateral by Volker Borovsky – http://www.ameisenforum.de/einheimische-europ-ische-ameisen/43837-formica-serviformica-rufibarbis.html. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons – http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Formica_rufibarbis_queen_2_lateral.jpg#/media/File:Formica_rufibarbis_queen_2_lateral.jpg


Enciklopedia Shqiptare | Albanian Encyclopedia → "Milingona qimekuqe":

Cito
Lidhje - URL/LINK: https://wiki.shqipopedia.org/milingona-qimekuqe
"Milingona qimekuqe," tek Enciklopedia Shqiptare
____________________________

§ Shqipopedia © - Enciklopedia shqiptare
2013 - 2018